4 pers.
Ingredienser
Pandekager:
125 g mel
2½ dl letmælk
2 æg
et nip salt
1 spsk. rapsolie
smør til bagning
Fyld:
250 g ricottaost
250 g frosset spinat, optøet
35 g ristede pinjekerner
salt, friskkværnet peber
lidt frisk, revet muskatnød
Tomatsauce:
1 dåse gode, hakkede tomater
1 spsk. løg, revet
35 g soltørrede tomater i strimler
1 knust laurbærblad
35 g revet ost
Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienserne til pandekage dejen sammen og lad den stå og trække i 1 time, inden den bages til tynde pandekager, der skal blive ca. 12-15 stk.
Fyld:
Pres væden ud af den optøede spinat, hak det og rør det op med ricotta og ristede pinjekerner. Smag til med salt, friskkværnet peber og muskatnød.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem tæt i et smurt ovnfast fad. Drys osten over og sæt det i ovnen ved 225 grader, til osten er smeltet og let gylden.
Kom ingredienserne til tomatsaucen i en gryde og lad det koge op, det det koge lidt ind i ca. 10 minutter, smag til med salt og friskkværnet peber og server den til.